TOP termékek
Termékajánló
Partnereink

 

 

 

 

 

 

 

Házhozszállítási módok

Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás
Hírlevél

Bemutatkozás

 

A High Tech Konyha Kft. azzal a céllal alakult, hogy munkatársaink közel tíz éves szakmai tudását és tapasztalatát felhasználva, ügyfeleinknek kiemelkedő minőségű, egyedi szolgáltatást nyújtsunk a konyhatechnológia területén.

Hisszük, hogy a minőségbe és bizalomba vetett hitünket nem csak egy konyhatechnológiai berendezésen lehet lemérni, hanem az ügyfélközpontú és minőségi szolgáltatásban is, ahol partnereink számára megtaláljuk a lehető legjobb megoldásokat.

Az évek során egyre csak erősödött bennünk az a hit és tény, hogy a konyhatechnológiában is éppúgy, mint az élet más területén a kölcsönös bizalom és a megfelelő kommunikáció elengedhetetlen pillérei egy sikeres –üzleti- kapcsolatnak.

Cégünk többek között az alábbi igényekre nyújt megoldást:

  • egyedi igényeket kielégítő berendezések
  • konyhatechnológiai tervezés
  • komplett HACCP dokumentáció elkészítése
  • konyhatechnológiai műszaki tanácsadás, műszaki ellenőri szolgáltatás

Azonban ahogy cégünk neve is kötelez minket, elsősorban a minőségi, prémium avagy high tech konyhatechnológiai berendezések azok melyekben maximálisan hiszünk. Éppen ezért csak és kizárólag olyan gyártókkal dolgozunk, akikben megbízunk és tudjuk, hogy nevük egyben garancia a minőségre is.

Jelenlegi partnereink:

  • Neumärker
  • Hamilton Beach
  • Cambro
  • AMT – The world’s best pan

Eddigi ügyféltapasztalataink azt mutatják, hogy előbb-utóbb sajnos mindenki átesik az egyszerű, olcsó berendezések okozta rengeteg fejfájáson és bosszúságon. Ezen kívánunk segíteni olyan megoldásokkal és termékekkel, amik a bosszúság helyett megoldást és elégedettséget kínálnak és nyújtanak ügyfeleinknek.

Egyedi és prémium kategóriás ipari és háztartási termékválasztékunkat folyamatosan bővítjük, állandó akciók és kedvezmények mellett.

Ha a feltüntetett termékekkel kapcsolatban, vagy egyéb termékről, szolgáltatásról merülne fel kérdés, kérjük forduljanak hozzánk bizalommal az oldalunkon feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén.

Jó böngészést kívánunk webáruházunkban!

 

Üdvözlettel,

A High Tech Konyha Csapata!

Webáruház készítés